Bel ons: 040
Volg ons:

“Bij Bflow staat u centraal”

Onze fysiotherapeuten kiezen voor onafhankelijkheid, kwaliteit en aandacht”

Zorgverzekeraars krijgen steeds meer invloed en gaan in feite op de stoel van de zorgverlener zitten. Ze stellen veel voorwaarden, willen bepalen hoe een behandeling eruit ziet en vragen een overdosis aan administratief werk.  De fysiotherapeuten van Bflow willen alle tijd van de behandeling in u steken, waarbij u en uw hulpvraag centraal staat.  Onze passie is u van uw klachten af te helpen.

massage Eindhoven Strijp

Kwaliteit contractvrije therapeut

Alle fysiotherapeuten moeten altijd aan de kwaliteitseisen van het beroepsregister voldoen en zijn verplicht zich in te schrijven in het Register voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, ook bekend als het BIG-register. In het BIG-register staat beschreven of een persoon bevoegd is om te werken als therapeut. Hiervoor gelden bepaalde opleidings- en gedragseisen. Ook een therapeut die zonder contracten werkt moet aan deze eisen voldoen en is verplicht zich bij te scholen. Er is nog een andere register waar een therapeut zich in kan schrijven zoals het Centraal Kwaliteit Register (CKR). De fysiotherapeuten van Bflow voldoen aan al deze voorwaarden.

Verschil met een praktijk die wel een contract heeft.

Bflow werkt zelfstandig zonder tussenkomst van een zorgverzekering. Dat betekend voor u dat u uw factuur eerst zelf moet betalen en later bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Je krijgt dan een deel of het gehele bedrag vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgpolis.

Vaak volledige vergoeding bij een restitutie polis verzekering.

Of u de factuur gedeeltelijk en/of volledig vergoedt krijg is afhankelijk van uw polis. Bij een restitutiepolis bent u vrij in het kiezen van uw fysiotherapeut of zorgaanbieder. Je kunt hiermee dus naar je “eigen” fysiotherapeut gaan ook als hij geen contract met jou zorgverzekeraar heeft. Je betaalt de rekening vaak eerst zelf, waarna je het later van jou zorgverzekeraar kunt terugvragen. Bij een natura polis ben je niet vrij en wordt je verplicht om naar een fysiotherapeut te gaan met een contract. Ga je naar een fysiotherapeut zonder contract dan krijg je slecht een gedeeltelijke vergoeding. De hoogte ervan is afhankelijk van je zorgverzekeraar.

 

Therapeutische massage nodig?

Boek makkelijk online een afspraak of stuur een whatsapp  fysiotherapie eindhoven

 

Voordat je een afspraak maakt bij Bflow kijk altijd eerst  na wat voor polis u heeft en hoe hoog de vergoeding in totaal en per behandeling is.

× Hoe kan ik je helpen?